Programe software, dezvoltare programe soft   Cum cumpar contact despre noi    
Sopcu Soft     Home  |  SiteMap
 
Devfer
Program ofertare, proiectare si gestiune
pentru productie de tamlarie din PVC,
aluminiu si lemn stratificat.
Detalii
   
 DevFer
 Gsticla
 AutoS
 SoftDev
 GestFact
 AutoService
 Optim2D
 FACTour
 Web catering
   
Despre noi
         
   

DevFer
Despre noi
 

Despre firma
MISIUNEA NOASTRA: Suntem activi si flexibili in a gasi solutii inovative cu resurse optime pentru clientii nostri, promovand in orice situatie un concept profesional care sa conduca eficient la indeplinirea aspiratiilor lor.
Relatiile bine inchegate reprezinta mereu parghia care da viata afacerii noastre.
Firma Sopcu Soft are ca scop cercetarea, crearea si dezvoltarea de produse software care sa ofere consultanta in ofertare, productie, administrare si gestiune pentru diverse domenii de activitate.


Despre produse
Produsele software comercializate acopera o gama variata de domenii si sunt bine primite pe piata deoarece sunt concepute astfel incit sa indeplineasca cerintele clientilor nostri.
Astfel, o parte importanta a strategiei firmei se axeaza pe comunicarea cu clientii si pe adaptarea aplicatiilor la nevoile utilizatorilor.
Tipuri de aplicatii realizate: Software de gestiune, management productie, proiectare timplarie de PVC, Aluminiu si lemn stratificat in mod dinamic, optimizare 1D si 2D, devize pentru constructii si instalatii, fise auto scoala de soferi, gestiune pentru bar si bucatarie, verificare metrologica contoare apa rece si calda, ofertare magazin de calculatoare, evidenta creditare si plati, etc.
Caracteristicile aplicatiilor: Interfata prietenoasa, instrumente de raportare si analiza, exporturi in excel, solutie economica pentru gestiunea resurselor timp, operatii, efort uman, resurse financiare.
Firma Sopcu Soft ofera solutii complete pentru afaceri, fiind deschisa colaborarii pentru dezvoltarea sistemelor informatice in cadrul companiei dumneavoastra.
Compania ofera solutii si servicii software adaptate necesitatilor clientilor pentru a beneficia de avantajele tehnologiei moderne.
Prin produsele oferite de noi, va aratam respectul fata de dumneavoastra si, nu in ultimul rind, fata de noi.
Suntem dispusi la sugestii si colaborari.
   
         
   

Program productie PVC
Soft geam termopan
Fisa scolarizare auto


Program devize
program facturi, devize
Soft devize service auto


Program optimizare pvc
Soft agentie de turism
Soft catering

Contact
Telefon:   0724 065 859
Fax:           0332-815-097
E-mail:      office@ssoft.ro
                  sopcu@yahoo.com
ID Yahoo: sopcu
   
         
    Firma de software Sopcu Soft va pune la dispozitie programe software de ofertare pt productia de tamplarie PVC, soft catering, soft facturare, dezvoltare programe software scoala de soferi, programe software agentii de turism, programe software geam termopan. Firma de dezvoltare solutii si programe software.    
   
Copyright ©2008 Positive Media - Servicii web design - Optimizare SEO